Mobiltillbehör och Apple-rykten

5G-nät, mobiltillbehör och rykten som florerar om framtida iPhones.  Vad finns det egentligen för tillbehör till mobilen och hur kommer nästa års iPhone ha för funktioner enligt rykten från experter?

Vad för tillbehör finns det egentligen till din mobiltelefon? Det kan vara allt från hörlurar och Airpods, skal och fodral, reservdelar och laddare. Du hittar alla viktiga mobiltillbehör till din mobiltelefon här.

Nytt från Apple

Vad är nytt och vad är bara rykten när det kommer till nyheter från Apple? I en artikel i mobil.se går det att läsa om hur vissa rykten kring Apple och iPhone är starkare än andra:

Den mest intressanta förändringen är förstås att 2020 års Iphone-modeller sägs få stöd för 5G-nät, något som sannolikt sker lite i sista minuten, med tanke på att många operatörer världen över lär rulla ut sina 5G-nät redan under början av 2020 – Mobil.se

Mer om läckor och rykten kring framtida iPhones och andra produkter från Apple går det att läsa om här på Forbes.com.

Säljer Apple information?

I en annan artikel i Veckans Affärer går det att läsa om hur Apple nu stäms av flertalet av sina kunder för att de misstänks sälja information om just, sina kunder. Även om Apple tidigare har avfärdat dessa anklagelser så har alltså en rad kunder gått ihop och bestämt sig för att stämma bolaget, för att detta utan tillåtelse säljer användardata om iTunes-köp och personliga uppgifter. De som stämmer bolaget kräver en ersättning på 250 dollar för varje kund i delstaten vars användaruppgifter sägs ha röjts.